Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Μαγιό και ταινίες.

Angelina Jolie- Lara Croft
Ο καιρός για να πετάξετε τα περιττά ρουχαλάκια, και να δείξετε (όσο κι αν ντρέπεστε) το κορμάκι σας σε όλο τον κόσμο, έφτασε. Μπορεί να μην έχετε δοκιμάσει να βουτήξετε σε κάποια από τις καταπληκτικές θάλασσες της χώρας μας, ακόμη, αλλά σίγουρα σκοπεύετε να το κάνετε όταν το νεράκι ζεσταθεί λίγο ακόμη. Καλά μην περιμένετε ν' ανάψουμε και τον θερμοσίφωνα, πάρτε θάρρος και ορμίστε.  

Carrie Fisher- Star Wars
Σίγουρα το μυαλό σας βασανίζει (λιγάκι τουλάχιστον), τι μαγιό θα φορέσετε αναλόγως με την μόδα, τα κιλάκια, που μπορεί να ξώμειναν από το πασχαλινό αρνί, και το μέρος που θα επισκεφθείτε για βουτιές.



Denise Richards- Wild Things
Το μαγιό σας μπορεί να μείνει στην ιστορία, αν η επιλογή σας κολακεύει το σώμα σας και κρύβει τυχόν ατέλειες. Μην αγχώνεστε. Οι άνδρες δεν δίνουν ποτέ τόση σημασία όση δίνουμε εμείς και χάνουμε τον ύπνο μας για κάτι που δεν θα παρατηρήσει κανείς. 

Υπάρχουν βέβαια κάποια μαγιό που θα θυμόμαστε για πάντα. Μιλάμε για τις επιλογές που έγιναν σε ταινίες που ξέρουμε όλοι, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο.


Πάρτε μια ιδέα από κάποια μαγιό που φορέθηκαν και έκλεψαν τις εντυπώσεις μέσα από τον κινηματογραφικό φακό και όχι μόνο. 


Bo Derek- 10

Carrie Fisher- Return of the Jedi

Deberah Kerr- From Here To Eternity

Demi Moore- Charlie's Angels

Halle Berry- Die Another Day

Elizabeth Taylor- Suddenly, Last Summer

Denise Richards- Wild things

Jessica Alba- Into The Blue

Gwyneth Paltrow- The Talented Mr Ripley

Pamela Anderson - Baywatch

Salma Hayek- From Dusk Till Dawn

Ursula Andress- Dr. No

Raquel Welch- One Million Years BC

Wild Things 3

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Sex and the City- 15 Χρόνια μετά

Σαν σήμερα, δηλαδή όχι σήμερα ημερολογιακά (7/06), αλλά για μένα την κουκουβάγια που δεν κοιμήθηκα ακόμη (6/06), ξεκίνησε η θρυλική πλέον σειρά με τις τέσσερις φίλες, γνωστές σε όλους για την σεμνότητα και την φιλοσοφική αναζήτηση στους δρόμους της πόλης γνωστής και ως Big Apple.

Μιλάμε βέβαια για την Carrie (Sarah Jessica Parker) , την Samantha (Kim Cattrall), την Charlotte (Kristin Davis) και την Miranda (Cynthia Nixon). Τις γνωρίσαμε μέσα από το κανάλι HBO στις 6/06, το σωτήριον έτος 1998, και έκτοτε δεν σταματήσαμε να τις ακολουθούμε στην αναζήτηση του τέλειου άνδρα, για έξι τηλεοπτικές σεζόν και δύο ταινίες.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Darren Star, γνωστό στους παλιότερους και για το  Beverly Hills, 90210 και το Melrose Place. Η σειρά έγραψε ιστορία για την έντονη "ενασχόληση" της βασικής πρωταγωνίστριας, Carrie, με την μόδα, καθώς είχε έναν έρωτα με τα παπούτσια (βλέπε Manolo Blahnik). 


Επίσης όπως προδίδει και ο τίτλος της σειράς η βασική "ενασχόληση" αυτών των γυναικών ήταν το σεξ και πως αυτό οδηγεί στην εύρεση του ιδανικού έρωτα. Δέχθηκε κριτικές καλές και κακές, για την συζήτηση γύρω από το θέμα αυτό, αλλά δεν παύει να είναι σύμφωνα με το περιοδικό Time μια από τις 100 καλύτερες σειρές ever.


Κέρδισε 7 από τις 54 υποψηφιότητες για τα βραβεία Emmy και 8 από τις 24 υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες. Η σειρά, κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν επικεντρώνεται ούτε στο Sex ούτε στην City. Είναι απλά η ιστορία μιας μοναδικής φιλίας ανάμεσα σε τέσσερις γυναίκες, που στην αχανή και άγρια πόλη, που ονομάζεται New York, προσπαθούν να βρουν τον ιππότη πάνω στο άσπρο άλογο. Εν τω μεταξύ, όμως, δένονται και γίνονται τόσο δυνατές, που γίνονται οι ίδιες ο ιππότης της ζωής τους.