Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Επιχείρηση Μαγιό 2012.

Ακούγεται σαν αποστολή των ειδικών δυνάμεων και κάποιοι (ονόματα δε λέμε, οι άντρες) θα πουν ότι το πήραμε πολύ σοβαρά και πώς κάνουμε πια έτσι! Εμείς όμως (και η ψυχούλα μας) ξέρουμε τι άγχος μας τρώει κάθε φορά που έρχεται εκείνη η ώρα. Η ώρα να βάλουμε, δηλαδή να βγάλουμε, σχεδόν τα πάντα, εκτός από το μαγιό, και να κατευθυνθούμε σε παραλίες. Τώρα, ερημικές θα είναι, σε νησί θα είναι, στη Χαλκιδική, στη Βουλιαγμένη, στην Καβάλα, στη Χαβάη (καλά το χοντρύναμε λιγάκι); 

Το θέμα είναι ότι, ένα άγχος να το πω, κόμπλεξ να το πω, ανασφάλεια να το πω; Το έχουμε. Δεν έχει σημασία ο σωματότυπος και τα περιττά κιλάκια. Ακόμη και τα μοντέλα, αγχώνονται λιγάκι με το θέμα μαγιό. Δεν μπορείς να κρύψεις -σχεδόν- τίποτα. Υπάρχουν όμως κάποιες τεχνικές για να δείχνουμε όμορφες και στην παραλία. 




Πρέπει να διαλέγουμε το σωστό μαγιό για να μας αναδεικνύει. 


1. Αν έχουμε λίγα κιλάκια γύρω από τη μέση καλό είναι να μην είναι χαμηλοκάβαλο το κάτω μέρος και βγαίνει έξω η κοιλίτσα.

2. Αν θέλουμε λίγη ενίσχυση στο στήθος (που λεφτά τώρα για πλαστικές) καλό είναι να πάρουμε ένα μπικίνι με ενισχυμένο σουτιέν, αλλά, προσοχή, μην πάρετε κανένα από αυτά που φαίνεται σαν καπάκι (που δεν κινείται και φαίνεται εντελώς ψεύτικο) επειδή θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι (αν έρθει στην παραλία).

3. Πολλές φορές νομίζουμε ότι το ολόσωμο μαγιό είναι η λύση για μια εύσωμη κοπέλα. Λάθος. Αν είναι μονοκόμματο δεν σημαίνει ότι δεν διαγράφει όλες τις ατέλειες, κι ας είναι καλυμμένες. Πρέπει να διαλέξουμε ολόσωμο που έχει κάποια «παιχνιδίσματα» στο κόψιμο για να μην είναι αντιαισθητικό.

4. Πάντα πρέπει να προσέχουμε, εκτός από το σχήμα, και το σωστό νούμερο. Ένα σουτιέν που καλύπτει το μισό στήθος και από κάτω φαίνονται όλα, δεν είναι ό, τι καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και για το κάτω μέρος. Αν είναι μικρότερο νούμερο, και πατάει τα μπουτάκια, θα κάνει ψωμάκια, ακόμη κι εκεί που δεν υπάρχουν.


5. Ένα μαύρο μαγιό είναι κομψό, αλλά ένα πολύχρωμο δημιουργεί αντιπερισπασμό και κρύβει με μαεστρία τις ατέλειες.

6. Προς Θεού, προσέξτε όταν αγοράζετε λευκό μαγιό. Είναι η απόλυτη κομψότητα, αλλά αν δεν το δοκιμάσετε και στο σπίτι (βρεγμένο) για να δείτε αν θα «χαρεί» όλη η παραλία με τις αποκαλύψεις… Μην το βάλετε, παρά μόνο πάνω στο yacht (λέμε και καμιά μ$#@κία να περνάει η ώρα).

7. Αν αποφασίσετε να κάνετε τόπλες μπάνιο φέτος, λόγω κρίσης ή άποψης, προσέξτε πάρα πολύ τον ήλιο, επειδή αυτή η περιοχή είναι πολύ ευαίσθητη, καθώς όλο τον υπόλοιπο χρόνο δεν τη βλέπει ο ήλιος.


Όσο για λεπτομέρειες, τύπου ραγάδες και κυτταρίτιδα, (ναι καλά ακούσατε, λεπτομέρειες) έχω έγκυρες πληροφορίες ότι οι άνδρες δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία, καθώς μετρά το σύνολο και δεν σας βάζουν στο μικροσκόπιο. Οι μόνοι σκληροί κριτές είναι οι άλλες γυναίκες στην παραλία. Πρέπει λοιπόν ν’ αποφασίσετε αν περιποιείστε γι’ αυτές ή για τον άνδρα σας. 

Άντε βρε, και καλώς μας μπήκε… Το καλοκαίρι, βρε. Που πήγε το μυαλό σας;















































2 σχόλια:

  1. Το βάσανο του καλοκαιριού είναι τα μαγιό -.- Πέρσι είχα βρει το τέλειο (καφέ με έναν χρυσό δράκο <3) και δεν το πήρα και το μετανιώνω, ήταν το μόνο που μου πήγαινε απόλυτα -.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. don't worry, συνέχισε το ψάξιμο, που ξέρεις, μπορεί το τέλειο να είναι εκεί έξω...σαν την αλήθεια ένα πράγμα. χιχι.

      Διαγραφή