Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

BAFTA AWARDS 2013


Η Αγγλία, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στις 12 Μαΐου, διοργάνωσε τα δικά της "Oscars", βραβεύοντας ανθρώπους από τον κόσμο του κινηματογράφου αλλά και της τηλεόρασης.


Τα κινηματογραφικά βραβεία ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενα, καθώς πήγαν σ' αυτούς που πήραν και τα Oscars.
 Το Skyfall πήρε βραβείο καλύτερης μουσικής καθώς και καλύτερης Βρετανικής ταινίας.Ο Daniel Day Louis πήρε βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου για το Lincoln . Η Εmmanuelle Riva πήρε το βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου για το Amour. Ο Christoph Waltz πήρε το βραβείο δεύτερου ανδρικού ρόλου για το Django Unchained.

Το Django Unchained πήρε βραβείο καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου. Ο Ben Affleck πήρε βραβείο σκηνοθεσίας και καλύτερης ταινίας για το Argo.Η ταινία Anna Karenina πήρε βραβείο για τα κουστούμια.  
Το Les Miserables πήρε βραβείο ήχου/σχεδιασμού/ μακιγιάζ/ δεύτερου γυναικείου ρόλου (Anne Hathaway).Όσο για τα τηλεοπτικά βραβεία, οι περισσότεροι από μας, δεν ενδιαφέρονται άμεσα, καθώς το κοινό τους δεν είναι τόσο μεγάλο στη χώρα μας.

Βέβαια, το Game of Thrones που βραβεύτηκε, καθώς και το Doctor Who, που ήταν υποψήφιο, είναι αρκετά γνωστά και στην Ελλάδα.


Η θρυλική σειρά Doctor Who, γιορτάζει τα 50 της χρόνια, και τιμήθηκε στην εκδήλωση, παρόλο που δυστυχώς δεν πήρε κάποιο βραβείο. 


Το πιο αστείο κομμάτι της εκδήλωσης ήταν όταν κατέφθασαν στο κόκκινο χαλί δύο Daleks, δύο ρομπότ, που είναι θρυλικά "κομμάτια" της σειράς.
η companion του Doctor Who.

Dalek στο κόκκινο χαλί.


οι πρωταγωνιστές του Doctor Who.

η νικήτρια καλύτερης τηλεοπτικής ερμηνείας.

οι νικητές καλύτερης Βρετανικής ταινίας.


ο νικητής καλύτερου ανδρικού ρόλου.

η νικήτρια δεύτερου γυναικείου ρόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου