Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Καλή σχολική χρονιά.



Ετοιμαστήκατε για τη νέα σχολική χρονιά; Πήρατε βιβλία, τετράδια, τσάντες, σβήστρες, ξύστρες…; Δεν είναι υποχρεωτικό να έχετε παιδάκι για να ασχοληθείτε, βέβαια, με όλα αυτά. Αυτήν την εποχή, είναι τέλειο (αν εξαιρέσεις την τρελή πολυκοσμία) να τριγυρνάς μέσα σε βιβλιοπωλεία και να βλέπεις όλο τον εξοπλισμό για μικρούς και μεγάλους εν δυνάμει επιστήμονες.


 
Εγώ τρελαίνομαι να παίρνω τετραδιάκια με χρυσόσκονες (κοριτσάκι γαρ) καινούρια organizer, ντοσιέ, πολύχρωμα στυλό αλλά και πιο παραδοσιακά μολύβια και σβήστρες που δεν χάνουν ποτέ την all time classic αξία τους. 



Αυτήν την εποχή όμως, που όλοι γυρίζουμε από τις διακοπές, και μας πιάνει μια οργανωτική μανία, δεν είναι μόνο η τσάντα του μαθητή που θέλει φροντίδα αλλά και όλοι αποθηκευτικοί χώροι έχουν την τιμητική τους. Ο καιρός (ευτυχώς για την τσέπη μας) είναι ακόμη μια χαρά, αλλά σε λίγο θα χρειαστούμε και ζακετούλες, κάλτσες και όλο το «βαρύ πυροβολικό» της ντουλάπας. 

Δεν είναι ανάγκη να πιάσουν τα χιόνια, για να κάνουμε το σπίτι πιο λειτουργικό. Ούτε είναι ανάγκη να σκεφτείτε «ωχ, ποιος ξοδεύει τώρα ένα σωρό λεφτά για οργάνωση σπιτιού». Υπάρχουν απλοί τρόποι για να κάνετε την καθημερινότητα πιο εύκολη.


Αν δεν έχετε λιγάκι καλλιτεχνική φλέβα, υπάρχουν αρκετές φθηνές λύσεις σε καταστήματα πασίγνωστα, ονόματα δε λέμε (ikea, jumbo) που θα κάνουν την οργάνωση παιχνιδάκι.


Πάρτε μερικές απλές ιδέες και κρατείστε ό,τι σας κάνει «κλίκ».























2 σχόλια: