Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Κι όμως είναι Έλληνας.Η Bianca Balti, που εδώ και λίγο καιρό είναι βασικό πρόσωπο της καμπάνιας των Ιταλών σχεδιαστών Dolce & Gabbana, έκανε μια ακόμη ιδιαίτερη φωτογράφιση για τη γερμανική έκδοση του περιοδικού Interview. Η εν λόγω φωτογράφιση παρουσιάζει το μοντέλο ως baroque θεά που περιτριγυρίζεται από γραμμωμένους νέους της … αναγέννησης. 

Η φωτογράφιση σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. Είναι γνωστή άλλωστε η ολίγον κιτς τάση των σχεδιαστών, με όλες αυτές τις χρυσοκέντητες δημιουργίες, και όλη τη μαύρη δαντέλα και τα τεράστια λουλουδάτα μοτίβα που προώθησαν και το καλοκαίρι μαζί με τη Monica Bellucci

Το ενδιαφέρον όμως εδώ είναι ότι έχουμε την τύχη να θαυμάσουμε έναν ευειδή (το λιγότερο) Έλληνα, ανάμεσα στα μοντέλα που περιτριγυρίζουν την Bianca. Πρόκειται για τον μακρυμάλλη, μουσάτο που φέρνει σε άγγελο (λίγο αξύριστο απλά). Δεν θέλω να φανώ υπερβολική ( αν και είμαι) αλλά τα γαλάζια μάτια του είναι το πιο ωραίο κομμάτι στις φωτογραφίες αυτές. 

Τα ρούχα δεν ξέρω αν θα τα πάρετε, αλλά τον γενειοφόρο νεαρό, τον παίρνετε πακέτο ευχαρίστως να υποθέσω. Για να μη μαλώνετε όμως θα τον πάρω εγώ… Θα ‘θελα.

Το «παιδί» λέγεται Σπύρος Χριστόπουλος. Οσονούπω, σας έρχεται κι άλλος Έλληνας Θεός που διαπρέπει στα ξένα. 

Τι λέγαμε; Α, ναι. Φάτε μάτια ψάρια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου