Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Νύχι… στολίδι.Έλα να οργανωνόμαστε σιγά - σιγά. Τελειώνει κι ο μήνας Νοέμβριος κυρίες μου. Άγγλοι και Αμερικάνοι θα γιορτάσουν το “Thanksgiving” την τελευταία Πέμπτη του μήνα και μετρούν πλέον αντίστροφα για Christmas Time. Oι Γερμανοί ετοιμάζονται για τον Άγιο Νικόλαο (που σ’ αυτούς αντιστοιχεί σε Αϊ Βασίλη), οπότε κι αυτοί έχουν το στολισμό έτοιμο. Εμείς δεν θ’ αρχίσουμε σιγά- σιγά τον στολισμό;

Μπορεί το δέντρο να μην θυμάστε καν που το καταχωνιάσατε πέρσι, όταν το μαζέψατε «κατόπιν εορτής» μέσα στη βαρεμάρα. Δεν υπάρχει όμως λόγος να μην αρχίζετε σιγά- σιγά να μπαίνετε σε festive spirit

Είναι πολύ απλό. Τα υλικά που θα χρειαστείτε για να ανεβάσετε τη διάθεση αλλά και  τα θετικά σχόλια στα ύψη είναι λιγοστά και μπορεί να τα διαθέτετε ήδη. 

Ένα βερνίκι νυχιών σε λευκό χρώμα, ένα σε κόκκινο ή μπορντό, σκληρυντικό νυχιών, ασημί/ χρυσό βερνίκι για τις λεπτομέρειες και μερικά αστράκια για διακόσμηση.

Δεν χρειάζεστε χέρι επαγγελματία για να πετύχετε το αποτέλεσμα. Ίσως μια καλή φίλη μόνο για να βοηθήσει. 

Περάστε τα νυχάκια σας με μια στρώση σκληρυντικό επειδή δεν είναι ότι καλύτερο να τα ξεβάφετε μετά και να αντικρίζετε το χρώμα που πότισε στο νύχι και δεν φεύγει με τίποτα.

Περάστε μία ή δύο στρώσεις κόκκινο ή μπορντό και κολλήστε πάνω τους αστράκια. 

Περάστε ξανά σκληρυντικό και τέλος διακοσμήστε με πινελιές χρυσές ή ασημί.

Ιδού τα γιορτινά στολίδια πάνω στα όμορφα χέρια σας. 

 Και μην ξεχνάτε να περνάτε όμορφα και να φροντίζετε τον εαυτό σας. Εξάλλου είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή σας.

Πάρτε και μερικές ακόμη ιδέες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου