Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Dior Homme.

Είναι Άγγλος. Παίζει το ατίθασο παιδί. Το τραγούδι στο background είναι το "Whole Lotta Love" των Led Zeppelin, που είναι επίσης Άγγλοι. Το φιλμάκι είναι ασπρόμαυρο και δίνει ρετρό αέρα. To σκηνοθέτησε ο Romain Gavras, Έλληνας/Γάλλος σκηνοθέτης.

Πρόκειται για τον πρώην "Edward Cullen", Robert Pattinson,  που ξετρέλανε κοριτσάκια κάθε ηλικίας με τους κυνόδοντες του και την χρυσόσκονη στο κοκαλιάρικο κορμάκι του. Τέλος όμως με τους βρικόλακες, καθώς το παιδί (επιτέλους) απαγκιστρώθηκε από αυτόν τον ρόλο και το έχει δει αλλιώς. 

Έπαιξε στην ταινία του Francis Lawrence, Νερό για Ελέφαντες. Συνέχισε, με το Cosmopolis του David Cronenberg, και ετοιμάζει το Maps to the Stars του ιδίου σκηνοθέτη καθώς με αυτόν έδεσε το γλυκό.

Δεν ήταν όμως το θέμα μας η βιογραφία του Rob αλλά η διαφημιστική καμπάνια του αρώματος Dior Homme, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με το μοντέλο Camille Rowe.

Είναι ένα ωραίο, ερωτικό φιλμάκι που κάνει ακόμη και τις δύσπιστες προς το εν λόγω αγόρι (βλέπε την υποφαινόμενη) να τον βλέπουν με άλλο (καλύτερο) μάτι.

Για δείτε κι εσείς και πείτε μου εντυπώσεις.



Δείτε και την συνέντευξη που έδωσε σχετικά με την επιλογή του.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου