Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Dolce and Gabbana, Ελλάς σε ύφασμα.

Τα γνωστά παλικάρια από Ιταλία, ετοίμασαν ρούχα για άνοιξη/ καλοκαίρι 2014. Ξέρω είναι νωρίς ακόμη να σκέφτεστε το επόμενο καλοκαίρι. Εδώ, δεν τελείωσε ακόμη το καλοκαίρι του 2013. Η έμπνευσή τους όμως αξίζει να αναφερθεί από τώρα.

Θυμάστε που είχαν ξεπατικώσει για την περσινή κολεξιόν ό, τι υπήρχε σε βυζαντινή αυτοκράτειρα και σε βυζαντινή εικόνα; Για το επόμενο καλοκαίρι τα υφάσματά τους θα σας θυμίζουν κάτι που έχουμε πολύ κοντά μας. Τα αρχαία μας μνημεία. Ναι, καλά ακούσατε. Έχουν ετοιμάσει φορέματα από υφάσματα που θυμίζουν φωτογραφίες Ελληνικών μνημείων.

Αυτά τα παλικάρια, να μου το θυμηθείς, είναι μετενσαρκώσεις Ελλήνων και δεν το ξέρουν. Από δω το πάνε, από κει το φέρνουν, έχουν τρελή αγάπη για την ιστορία μας. Μπράβο στα παιδιά. Αν και δεν με τρελαίνει να φοράω φωτογραφία καρτ ποστάλ.



(αφιερωμένο στην φίλη μου mariloo, που με ενέπνευσε)
















2 σχόλια:

  1. Agapi mou na eic kala!! To latrepsa to ar8ro sou k latreuo k ti syllogi tou Domenico k tou Stefano!!! <3 Einai 8eoi!!!!!!!!!!!!!! Se euxaristo gia tin afierosi, eisai gluka, eisai yperoxi!! Filiaaaaaaaaaaaaaaa <3
    MariloO! : ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελικά οι Ιταλοί, είναι τόσο κοντά στον πολιτισμό μας...αν και όταν τους έζησα από κοντά (για λίγο) σε κάποια πράγματα διαφέρουμε πολύ. π.χ. εμείς ξέρουμε να γλεντάμε πολύ περισσότερο τα βράδια...

      Διαγραφή