Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Θερινό σινεμά.

Η εμπειρία ενός παραδοσιακού θερινού σινεμά, με τα σιδερένια τραπεζάκια, τις κλασσικές καρέκλες σκηνοθέτη (κατά προτίμηση σε γαλάζιο και λευκό) δεν συγκρίνεται με τίποτα. Δεν θα έλεγα ότι η αίσθηση είναι η ίδια όταν πας σε θερινό αλλά “multiplex” σινεμά. Ούτε και τρελή φαν του 3D είμαι. 

Πώς να το κάνουμε βρε αδερφέ, είναι άλλο να έχει και λίγο «σκουπιδάκι» στην χιλιοπαιγμένη μπομπίνα και να χάνεται λίγο ο ήχος καθώς μπερδεύεται με τα τζιτζίκια και το δροσερό αεράκι. 


Δεν χρειάζεται να είστε σε εξωτικούς ή παραθαλάσσιους προορισμούς για να νιώσετε «καλοκαίρι» (τα ξανάπαμε, μη γινόμαστε κουραστικοί). Αυτό που χρειάζεστε είναι καλή παρέα και ιδέες για να μείνει το καλοκαιράκι 2012 χαραγμένο στη μνήμη σας.



Ψάξτε λοιπόν σε ποια περιοχή υπάρχει θερινός κινηματογράφος, έχει γίνει παράδοση σε πολλές περιοχές να στήνονται για τις ανάγκες του καλοκαιριού τέτοιοι χώροι από τους δήμους. Πάρτε και ζακετούλα για την ψύχρα, βάλτε κάτι άνετο και απολαύστε παραδοσιακές καλοκαιρινές βραδιές.




Αν είστε αρκετά τολμηροί, επιλέξτε μια ταινία τρόμου, αφού τα ηχητικά εφέ από τα δέντρα γύρω σας θα κάνουν την ταινία ακόμη πιο ρεαλιστική. Για τους αθεράπευτα ρομαντικούς μια ασπρόμαυρη ταινία σε στυλ «Καζαμπλάνκα» είναι η τέλεια επιλογή. Κι αν θέλετε να γελάσετε λιγάκι επιλέξτε κωμωδία ή κινούμενα σχέδια. (όλοι κρύβουμε, άλλωστε, ένα παιδί μέσα μας).



Καλή θέαση και μην πετάτε κάτω τα σπόρια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου