Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Cruise on a twist.

Τώρα, που το καλοκαίρι μας μπήκε, κι απ’ την καλή κι απ’ την ανάποδη (για όσους δεν αντέχουν τα 40άρια που χτύπησε το θερμόμετρο), όλοι έχουμε πάνω-κάτω τις ίδιες φαντασιώσεις: λευκές αμμουδιές, το κύμα να σκάει απαλά, τον ήλιο να βάζει φωτιά στο απέραντο γαλάζιο, ένα κοκτέιλ στο ένα χέρι, κι έναν καλλίγραμμο νεαρό να μας έχει αγκαλιά. Όχι; Κάνω λάθος;    

Anyways, δεν είναι αυτό ακριβώς το θέμα μας, αλλά ως γνωστόν, καγκουρώ η συζήτηση και πηδάει όπου γουστάρει, και μου ξεφεύγει μέσα απ’ τα χέρια και το πληκτρολόγιο. Έπεσα, που λέτε, πάνω σε μια φωτογράφιση που δεν περίμενα να δω με τίποτα. Έχουμε δει άπειρες μεταμορφώσεις διασήμων κατά καιρούς για τις ανάγκες πωλήσεων περιοδικών. Αυτή τη φορά το περιοδικό W πήρε τον γνωστό σε όλους Tom Cruise (που είχε πρωταγωνιστήσει ως νεαρούλης στην ταινία Cocktail και το Tequila Sunrise- εξ ου και το παραστράτημά μου πριν αρχίσω καλά-καλά να γράφω) και τον έκανε αγνώριστο με αφορμή βέβαια την καινούρια του ταινία Rock of Ages. Είχα τρελαθεί με την μεταμόρφωσή του στην ταινία Συνέντευξη μ’ έναν Βρικόλακα (όπου ενσάρκωσε τον Lestat) αλλά κι αυτή είναι καταπληκτική.   

Bottom line, εκτός από την μεταμόρφωση που είναι θέμα των ειδικών κι όχι δικό του, αυτό που μου έκανε τρελή εντύπωση είναι ότι το κορμάκι του στα πενήντα του χρόνια, κρατιέται μια χαρά!  


Απολαύστε τη φωτογράφιση.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου