Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Λίγα λουλούδια αν θέλεις στείλε μου.

Όχι, δεν θα μιλήσουμε για την άνοιξη, τον κήπο και ό, τι εμπεριέχει η φύση που είναι στα πάνω της αυτήν την εποχή. Για λουλούδια βέβαια θα μιλήσουμε, αλλά αυτά που έχουν βαλθεί να μας προωθήσουν τα δυο παλικάρια που ακούν στα ονόματα Dolce και Gabbana.


Αυτοί που λέτε έχουν ξεσκιστεί να φτιάχνουν ρουχαλάκια για φέτος το καλοκαιράκι με ότι ύφασμα βρήκαν με λουλούδι! Τώρα αυτό καλό είναι; Να κυκλοφορούμε όλες σαν κήποι ανθισμένοι; Εγώ δεν είμαι και τόσο φαν του λουλουδιστού φορέματος και γενικότερα αυτών των υφασμάτων, αλλά γούστα είναι αυτά. 

Εννοείται ότι πάνω στην αξεπέραστη Monica Bellucci και την νέα αλλά ωραία Bianca Balti τα λουλούδια φαίνονται καταπληκτικά. Αυτές οι δύο κυρίες (που ξεσηκώνουν άπαντες –άντρες και γυναίκες) μαζί με ένα τσούρμο μικρούς και μεγάλους άνδρες, οι οποίοι παριστάνουν το σόι τους, μας δείχνουν πώς είναι η “La vita è bella” στην Ιταλία. 

Απολαύστε τις πανέμορφες υπάρξεις, και αποφασίστε μόνες σας αν τελικά ένα λουλουδάκι στο φόρεμα δεν είναι και τόσο κιτς.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου