Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Φέτος του αγίου Βαλεντίνου θέλω…


PART 3: Βάλε-βγάλε.


Ένα μακρύ βραδινό φόρεμα Valentinο είναι ό, τι πρέπει για τη μέρα. Έλα μωρέ, λέμε και καμιά χαζομάρα να περνάει η ώρα. Συγκεντρωθείτε καλέ! Πού να τρέχουμε τώρα να βρίσκουμε τον Valentino αυτοπροσώπως. Άσε που έχει πάρει και σύνταξη, οπότε, δεν είναι να εμπιστεύεσαι τους «διαδόχους». 


Λοιπόν, ας σοβαρευτούμε. Ό, τι και να βάλετε αυτή τη μέρα δεν έχει σημασία. Ναι, καλά ακούσατε. Σημασία έχει τι θα βγάλετε (και πώς, βεβαίως- βεβαίως), όχι τι θα βάλετε. Άντε για το καλό, βάλτε ό, τι διαθέτετε σε κόκκινο. Δεν θα τρέχετε τώρα να κάνετε έξοδα. Όλο και κάποιο φόρεμα/ μπλούζα/ φούστα θα σας βρίσκεται σε «επετειακό» χρώμα. Ακόμη και μια εσάρπα φτάνει για να το γιορτάσετε.

 
Τώρα, περνώντας στα ενδότερα, τον «εσωτερικό» σας κόσμο πρέπει να δώσετε λίγη περισσότερη σημασία. Μην το παρακάνετε στην ετοιμασία βέβαια, επειδή μετά ό, τι κι αν συμβεί θα σας φανεί λίγο. Θα περιμένετε να σπάσουν τα τζάμια από τα ντεσιμπέλ και όταν συνειδητοποιήσετε πως είναι πολύ γερά, θα πέσετε σε κατάθλιψη. Ακόμη κι ένα στρινγκ από τη λαϊκή μπορεί να κάνει το θαύμα του. Πάρτε ό, τι βρείτε με δαντέλες και πούπουλα χωρίς να δώσετε πάνω από λίγα ευρώπουλα. Μην ανησυχείτε για την ποιότητα των υφασμάτων, επειδή, όπως προείπαμε δεν θα μείνουν στη θέση τους για πολύ. Αν βέβαια τα πράγματα «στραβώσουν» και τα φοράτε όλο το βράδυ, εγώ δεν φέρω καμία ευθύνη.

Αυτά είχα να πω, και να ευχηθώ Χρόνια Πολλά. Άντε βρε, και του χρόνου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου