Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Christian Louboutin ή ελληνιστί Κριστιάν Λουμπουτέν.


Πολλές γυναίκες έχουν κρυφό όνειρο να αποκτήσουν κάποια στιγμή ένα μονόπετρο από τον καλό τους και ν’ανεβούν μαζί του τα σκαλιά της εκκλησίας(εκτός κι αν είναι παρεκκλήσι, οπότε θ’ανεβούν τον κακοτράχαλο δρόμο προς τα κει, που μεταξύ μας μοιάζει περισσότερο μ’αυτά που έπεται να περάσουν μαζί μετά τα πανηγύρια. 

Φτάνει όμως με τα του γάμου. Υπάρχουν κι εκείνα τα μικρά κοριτσάκια-περίπου τριάντα χρονών, σαν κι εμένα- που έχουν άλλα όνειρα. Σκέφτονται πως θα αποκτήσουν ένα ζευγάρι κόκκινα παπουτσάκια(σαν τη Ντόροθυ) με μια 

παραλλαγή. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κόκκινα από πάνω, αλλά πρέπει πάση θυσία να είναι κόκκινος ο πάτος. Για όσους δεν κατάλαβαν ακόμη, πρέπει να είναι Christian Louboutin. Αυτός ο κύριος λοιπόν που λέτε, είχε τη φαεινή ιδέα να πατεντάρει τον κόκκινο πάτο από τις καταπληκτικές γόβες που δημιούργησε. Έχει και κάτι μηνυσούλες που εκκρεμούν με μερικούς άλλους που ήθελαν να κάνουν το ίδιο, αλλά όποια κοπέλα δει -μαϊμού ή μη- κόκκινο πάτο, το μυαλό της πάει κατευθείαν σ’αυτές τις καταπληκτικές αλλά πανάκριβες γόβες. Τις έχουμε δει σε σειρές- ταινίες(βλέπε Sex and The City) και σε άπειρες κυρίες που έχουν τη δυνατότητα να τις φορέσουν σε κόκκινα χαλιά, για να είναι ασορτί με τον πάτο. Αν δεν τις ξέρατε μέχρι τώρα, next time όταν δείτε μια celebrity προσέξτε λίγο περισσότερο τα γοβάκια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου