Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Dior χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει.

Φέρνει κάτι από Νταλί με ολίγον τριώδιο στην αμφίεση. Φορά ημίψηλα καπέλα. Έχει και κάτι από Ισπανία στην καταγωγή. Εμφανίζεται και χωρίς μπλουζίτσα στις πασαρέλες όταν ζεσταίνεται. Δίνει προκλητικά φιλάκια στην κολλητή του Kate. Δεν κατάλαβες ακόμη ποιος είναι; Ο Γιάννης ντε. Ο Γιάννης o Galliano είναι. Όλοι τον ξέρουν, και τώρα τελευταία ειδικά τον έμαθαν κι αυτοί που δεν είχαν ιδέα ότι είναι ο «θεός» πίσω από τον Οίκο Dior
Είναι γνωστό ότι το παιδί πάντα προκαλούσε. Ταλαιπωρήθηκε πολύ (οικονομικά- φαλίρισμα στο φαλίρισμα), μέχρι που κατάφερε με τη βοήθεια της Άννα (Wintour) και άλλων να γίνει σχεδιαστής του Οίκου Givenchy.Από ‘κει πήρε μετάθεση για τον Dior. Εκεί έμεινε μέχρι και πέρσι το Φεβρουάριο. Μετά έγιναν όλα τα ευτράπελα και πήρε δρόμο (δυστυχώς κατά τη γνώμη μου επειδή μεγαλούργησε όσο δούλευε εκεί). 

Ένα βράδυ που τα ήπιε το παιδί, όπως συνήθιζε άλλωστε, άρχισε να βρίζει κάποιο ζευγάρι το οποίο ήταν Εβραϊκής καταγωγής (λέμε τώρα) και του έκαναν μήνυση. Ο Οίκος Dior τα ‘φερε από δω, τα πήγε από κει, αναγκάστηκε να τον σουτάρει επειδή χαλούσε και το image βρε αδερφέ. Η Natalie Portman, που είχε συμβόλαιο με τον Dior για ένα άρωμα, έτρεξε να υπερασπιστεί τους συμπατριώτες της Εβραίους. Το παιδί μας το Γιαννάκη κόντεψαν να το βάλουν φυλακή, επειδή είναι, σου λέει, παράνομο να βρίσεις Εβραίους στη Γαλλία. Άλλο πάλι και τούτο. Οι αρχισοβινιστές νοιάστηκαν και για τους άλλους. Τελικά τη γλίτωσε φθηνά 5-6000 ευρώ αν ξαναπεί κακή κουβέντα για Εβραίο. 

 Δεν ξέρω τελικά τι να πιστέψω. Μήπως θα ‘πρεπε να σκεφτούμε και όλους εκείνους τους ανθρώπους που καθαρίζουν καθημερινά οι κύριοι στο Ισραήλ; Εβραίοι δεν είναι κι αυτοί; Μόνο όσους έφαγε ο σαλεμένος ο Χίτλερ ήταν Εβραίοι; Τέλος πάντων. Είναι που πήρε και το αυτί μου ότι το είχε στήσει ο Dior όλο αυτό, για να του δείξει την έξοδο. Τι να πω, δεν ξέρω. Ένα θα πω μόνο. Τρελός, ρατσιστής, αλλά έχει κάνει κάτι βραδινές τουαλέτες όνειρο.











2 σχόλια:

  1. Το Ναταλάκι (η Πόρτμαν) πρώτη στο PR και στην υποκρισία (και ουχί υποκριτική)και για ανταμοιβή τσίμπησε τον χρυσό σπαθοφόρο τσίτσιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο σε οσα εγραψες...μάλλον πρέπει να μεταφραστεί στα γαλλικά το γνωστό ''σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δε κάνει''..

    ΑπάντησηΔιαγραφή