Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ά, όλα κι όλα, ό,τι είπα για τη Σάρα "water under the bridge".

Την αμαρτία μου θα την πω. Της τα ‘σουρα παλιότερα (βλέπε post «Κληρονομώντας ένα όνομα. Alexander McQueen- Sarah Burton»). Είπα κι εγώ, σαν καλός άνθρωπος που είμαι, ότι μπορεί από σπόντα να βρέθηκε η Sara Burton στην κορυφή του Οίκου, που άφησε ο μακαρίτης ο McQueen. Έλεγα, ότι, το νυφικό της Κate (Middleton) καλό, χρυσό, αλλά μπορεί ο ντόρος να έγινε λόγω William

Βλέποντας όμως τα νέα δημιουργήματα για του χρόνου όταν πιάσουν τα κρύα μαζεύτηκα λιγάκι. (αυτοί βιάζονται βλέπεις, έχουν βγάλει ήδη ρούχα για το καλοκαίρι που δεν ήρθε, και τον επόμενο χειμώνα, που «ποιος ζει ποιος πεθαίνει» - και μετά κοροϊδεύουν εμάς τους Έλληνες, όταν ψάχνουμε να βρούμε από φέτος, πότε πέφτει το Πάσχα του χρόνου- για άλλους λόγους βιαζόμαστε εμείς βέβαια.)

Τέλος πάντων, καγκουρό η συζήτηση. Αυτό που ήθελα να πω, με την ουρά στα σκέλια, (επειδή, τα ‘παμε, ήθελα να κρίνω) είναι ότι έχουν ετοιμάσει καταπληκτικά κομμάτια για του χρόνου αυτοί εκεί στου Alexander του McQueen, τον Οίκο.

P.S.: Καλό θα ήταν βέβαια, να έβαζαν μια αληθινή κοπέλα να παρουσιάσει τα ρούχα, κι όχι μια άρρωστη (ανορεξική). Φτάνει πια. Ταϊστε τα μοντέλα!

3 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία ρούχα.... ζηλεύω θέλω κι εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανδρονίκη Παπαδημητρίου21 Ιανουαρίου 2012 στις 8:19 μ.μ.

    Θέλεις να γράψεις ένα σχόλιο σαν άνθρωπος! Επώνυμα και νά σου ξεπροβάλει αυτός ο unknown!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανδρονίκη Παπαδημητρίου21 Ιανουαρίου 2012 στις 8:21 μ.μ.

    Εμένα μου άρεσε και αυτό!!! Τι λες;
    http://www.vogue.com/collections/pre-fall-2012/alexander-mcqueen/review/#/collection/runway/pre-fall-2012/alexander-mcqueen/15

    ΑπάντησηΔιαγραφή